

Civil Society Meeting on the G20 and International Taxation

May 22nd-23rd, 2024, Brasília

AGENDA (ALL TIMES ARE IN BRASÍLIA TIME: UTC -3)

DAI 1 W.2.	Registration
③ 08:30 – 09:00	Duration: 30 min.
	Open session
③ 09:00 – 09:30	Duration: 30 min.
Roundtable I: Intern	national taxation policy and the G20
③ 09:30 – 12:00	Duration: 2 hr. 30 min.
Maria Emília Mamberti, CESR (7 min.)	l/Secretariat for International Affairs (7 min.)

- Antonio Lisboa, CUT: Unified Workers' Central Union Brazil (7 min.)
- Adrian Falco, LATINDADD: La Red Latinoamericana por Justicia Económica y social /RJFALyC (7 min.)
- Facilitator: Tatiana Berringer, Ministry of Finance of Brazil/G20 Social



- Gabriel Zucman, ICRICT: Independent Commission for the Reform of International Corporate Taxation / EU Tax Observatory (15 min.)
- Isabela Callegari, Equit / REBRIP: Brazilian Network for the Integration of Peoples (7 min.)
- Maitê Gauto, Oxfam Brasil (7 min.)
- Ana Bottega, Ministry of Finance of Brazil/Secretariat for International Affairs (7 min.)
- Claudio Fernandes, Gestos: HIV, Communication and Gender/C20 (7 min.)
- Facilitator: Alejandro Rodriguez Llach, ICRICT: Independent Commission for the Reform of International Corporate Taxation

Coff	ee break
() 15:30 – 16:00	Duration: 30 min.
Roundtable III: Civil society's ke	ey demands on international taxation
③ 16:00 – 18:00	Duration: 2 hr.

- Chileshe Gloria Mange, TJNA: Tax Justice Network Africa (7 min.)
- Gabriel Casnati, PSI: Public Services International (7 min.)
- Luiza Nassif, Research Center for Macroeconomics of Inequalities/University of São Paulo (7 min.)
- Facilitator: Nathalie Beghin, INESC: Institute of Socioeconomic Studies/REBRIP: Brazilian Network for the Integration of Peoples



Civil Society Meeting on the G20 and International Taxation

May 22nd-23rd, 2024, Brasília

DAY 2 - THURSDAY, MAY 23RD, 2024

Roundtable IV: The Brazilian G20 Presidency and the ongoing international tax agenda

(1) 09:00 – 11:00

Duration: 2 hr.

- Felipe Antunes, Ministry of Finance of Brazil (7 min.)
- João Paulo Martins da Silva, Brazilian Tax Authority (7 min.)
- Livi Gerbase, CICTAR: Centre for International Corporate Tax Accountability and Research (7 min.)
- Sergio Chaparro, TJN: Tax Justice Network (7 min.)
- Laura Carvalho, Open Society Foundations (7 min.)
- Facilitator: Quentin Parinello, EU Tax Observatory

•	Facilitator: Quentin Parinello, EU Tax Observatory
	Coffee break
	③ 11:00 – 12:00 Duration: 1 hr.
	Meeting with tax authorities
	① 12:00 – 12:30 Duration: 30 min.
	Lunch (National Confederation of Commerce of Goods, Services and Tourism—CNC)
	③ 12:30 – 14:00 Duration: 1 hr. 30 min.